tietoa meistä

Ainutlaatuinen, terveellinen, käsityönä valmistettu.

Olemme ensimmäinen Suomessa kikherneistä pastaa valmistava yritys.


Palmusto Foods on keväällä 2015 perustettu yritys, jossa yhdistyvät rakkaus ravitsevaan ja terveelliseen ravintoon sekä halu etsiä ratkaisuja allergisten ruokavalioihin. Olemme ensimmäinen Suomessa kikherneistä pastaa ja nuudelia valmistava yritys.

Tuotteemme on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman yksinkertaisia, mutta täynnä ravinteita. Ne ovat luontaisesti gluteenittomia, GMO-vapaita, vegaanisia, maidottomia, sekä säilöntä- ja lisäaineettomia ja sisältävät hitaasti imeytyvää hiilihydraattia (22g proteiinia). Valmistamme ja pakkaamme tuotteemme käsityönä alusta loppuun. Haluamme tukea suomalaista työtä ja tuotteemme ovat myös Avainlippu-merkittyjä. Lääkärit suosittelevat tuotteitamme.

Olemme nopeasti kasvava yritys ja tuotteemme ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet suuren suosion. Olemme juuri siirtyneet isompiin tiloihin Lempäälästä Nokialle ja tehneet investointeja laitteisiimme, jotta pystymme tuottamaan kysyntää vastaavia tuotemääriä.

Palmusto Henkilökunta

Meille asiakas on aina etusijalla, minkä vuoksi koemme tärkeäksi, että tarjolla on nopeaa ja ystävällistä palvelua, jotta voimme auttaa ja vastata asiakkaiden kysymyksiin mahdollisimman tehokkaasti.

Aresh Amirkhani

Tuotantopäällikö

Puh: +358 44 030 0085

Sähköposti: tuotanto@palmusto.fi

Ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme palvelee sinua joka päivä klo 8.30-18.00

Olipa kysymyksesi suuri tai pieni, voit aina kääntyä puoleemme!
yhteydenottolomake Soita

Uutiskirje

Tutustu viimeisimpiin uutuuksiin ensimmäisenä ja ota osaa mahtaviin tarjouksiin. Samalla saat heti 10% alennusta.